Смеха, смеха, смеха дајте деци!

Ево ретке књиге! Ево ретко корисне књиге! Књиге која отвара очи и уразумљује, која указује на опасност, али и нуди заштиту. Ономе ко је на путу отрежњења ова ће књига помоћи да се на странпутицу не врати; ономе ко се отрезнио ова књига ће дати доста нових података и поука и учврстити веру његову; ономе који је кренуо варљивим и широким путем „поплочаним добрим намерама“ жудећи за светском славом и успехом ова књига ће помоћи да се замисли и заустави и да сагледа дубину провалије којој, као слепац, добровољно стреми; онима зомбиране душе и заробљеног ума само само Господ може помоћи, а ако истрајавају на Јудином путу отпадништва и богоборства ову књигу им не треба нудити. („Свевладе“ што си ми је нудио, ово је јаче од мене – оп. А.) „Пред свиње не вреди бацати бисере“
Аутор је одличан познавалац Библије и уз помоћ библијских Божанских истина објашњава узроке људских падова и проналази златну нит свештене историје која нас уједињује и спаја и калеми Божијом љубављу наше гроздове на чокот Богочовека и Спаса нашега. Сви они који прекину ову златну нит неминовно упадају у мреже "Невидљиве Хазарије", напуштајући јединог моћног заштитника и добровољно пристајући на ропску потчињеност суровом господару палог света.
...
4. Цела историја се перфидно искривљује и мења. У овој књизи је Татјана Грачова дивно објаснила како се изврће и фалсификује Библија од стране Дановог племена и његових духовних потомака - Хазара. Цела српска званична историја на мало истине калеми гомилу фалсификата. У време Крепимира Оштривојевића (IX век) Србија се простирала од Трста до Црног Мора, а на југу обухватала већи део Пелопонеза. Данашњи Загреб, престоница данашње Хрватске, носио је друго име - Сербиново. Главни град Србије био је Скадар. И све се то налази на немачким картама у њиховим архивама. Од једног великог народа српског Папина, црна интернационала (апокалиптична звер  из мора житејскога) створила је многе народе Балкана, убедивши их да напусте свету и спасоносну веру православну, да их "озверињи" и као вукове шаље на остатак светосавског племена (у народном предању је Свети Сава иначе био добар са вуковима - оп. А.). Сличну политику су папежници спроводили и на западним границама Руске империје, унијаћењем дела руског народа који би задојили мржњом према Светој Русији, упућујући га у сукобе са својом дојучерашњом браћом, рађајући издајнике - разне Мазепе и Бандере.
"Света Русија против Хазарије"
непотписани предговор


Коментари

Популарни постови са овог блога

Уранска и хтонска божанства

Псеудопатриотизам

Logički problem indukcije