Agenda 2030


Od 25. do 27. septembra 2015. godine hiljade lidera iz celog sveta, među njima i papa Francisko, su se sastali u sedištu UN u Njujorku, gde je predstavljen novi petnaestogodišnji plan u 17 tačaka pod nazivom „Transformacija našeg sveta: Agenda 2030 za održivi razvoj“. Agenda 2030 se smatra za „novu univerzalnu agendu“ za čovečanstvo, altruistički plan koji će koristiti budućim generacijama. Realnost je, međutim, da će UN Agenda 2030 oduzeti pojedincima svaku slobodu kroz nametnute mandate. UN neće izaći otvoreno za proglašavanje novog svetskog poretka, već se poziva na „održivi razvoj“, jer taj termin zvuči daleko manje preteće. Patrik Vud, ekonomista i autor knjige „Ustanak tehnokratije: Trojanski konj globalne transformacije“, piše: „Jasno je da UN i njihove pristalice vide održivi razvoj više nego sam put do čistijeg okruženja. Oni to vide kao sredstvo za stvaranje dugo traženog novog međunarodnog ekonomskog poretka ili „Novog svetskog poretka“.

Majk Adams u svom članku „Program UN 2030“, kaže da je plan UN-a nacrt globalnog porobljavanja čovečanstva pod čizmom korporativnih interesa. Dokument UN Agende 2030 predviđa preuzimanja vlasti svih država širom planete od strane svetske vlade. Adams dalje navodi: „Ciljevi ovog dokumenta nisu ništa drugo do kodne reči za fašističku agendu korporativne vlade koja će uvući čovečanstvo u razorni ciklus siromaštva, obogaćujući najmoćnije svetske globalističke korporacije poput „Monsanta“. Nigde u dokumentu UN-a nije napisano da je „postizanje ljudske slobode“ jedan od njenih ciljeva, niti se objašnjava kako te ciljeve treba dostići. Umesto toga, 17 tačaka dnevnog reda UN-a treba da se ostvare centralizovanom vladinom kontrolom i totalitarnim mandatima koji su usko povezani sa komunizmom.“

Zbog sažetosti u ovom tekstu ćemo se fokusiraćemo na pet Adamsova najznačajnih zapažanja o ciljevima Agende 2030.

Cilj 1: Svugde zaustaviti siromaštvo u svim njegovim oblicima

Stvarni cilj: Sve stavite na dobrobit globalne vlade: pečate za hranu, subvencije za stanovanje, koji će stanovništo učiniti robovima globalne vlade. Nikada ne dopustite ljudima da se kreću prema gore i da sami sebi mogu da pomognu. Umesto toga napravite masovnu samoviktimizaciju i poslušnost vladi koja obezbeđuje mesečni „dodatak“ za osnovne potrepštine, kao što su hrana i lekovi. Označite to kao „okončavanje siromaštva“.

Cilj 2: Okončati glad, postići sigurnost hrane, poboljšati ishranu i promovisati održivu poljoprivredu

Stvarni cilj: Invadirajte celu planetu GMO i Monsantovim patentiranim semenkama, istovremeno povećavajući upotrebu smrtonosnih herbicida pod lažnom tvrdnjom o „povećanom urodu“ useva.

Cilj 3: Obezbediti zdrav život i promovisati blagostanje za sve starosne dobi

Stvarni cilj: Naredite vakcinizaciju za svu decu i odrasle, preteći roditeljima hapšenjem i zatvorom ako odbiju da sarađuju. „Gurajte“ tešku upotrebu lekova za decu i tinejdžere dok izvodite „skrining“ programe. Nazovite masovne lekove „prevencijom“.

Cilj 5: Postizanje rodne ravnopravnosti i osnaživanje svih žena i devojaka

Stvarni cilj: Kriminalizovati hrišćanstvo, marginalizirati heteroseksualnost, demonizovati muškarce i posvuda promovisati LGBT agendu. Pravi cilj nikada nije „jednakost“, već marginalizacija i sramota za svakoga ko ispoljava bilo kakve muške karakteristike. Krajnji cilj je feminizirati društvo, stvoriti široko prihvatanje „nežne poslušnosti“, zajedno sa samoispuštajućim idejama o komunalnoj svojini i podeli svega. Budući da samo muška energija ima snage da se podigne protiv ugnjetavanja i borbe za ljudska prava, suzbijanje muške energije je ključno za držanje stanovništva u stanju večne pokornosti.

Cilj 11: Učiniti gradove i ljudska naselja uključivim, sigurnim, otpornim i održivim

Stvarni cilj: Zabraniti vlasništvo oružja privatnim licima, koncentrišući oružje u rukama poslušnih vladinih izvršilaca koji će vladati nad nenaoružanom i porobljenom klasom osiromašenih radnika. Kriminalizovati život u većini ruralnih područja osnivanjem „Igara gladi“ (zaštićena područja za koja vlada tvrdi da su vlasništvo „naroda“, iako im tamo nije dozvoljeno da žive). Naterati sve ljude u velike gradove u kojima su neprestano pod nadzorom i gde je lako izvršiti manipulaciju od strane vlade.

Na kraju ovog članka osvrnućemo se šta na to dokument UN-a kaže: „Obavezujemo se da neumorno radimo na potpunom sprovođenju ove Agende do 2030.“ Ako pročitate ceo dokument, a morate ga pročitati sa pravilnim rasuđivanjem, brzo ćete shvatiti da će ovaj UN-ov program biti primenjen na svim građanima sveta i to pod merama vladine prisile. Nigde u ovom dokumentu nije navedeno da će prava pojedinca biti zaštićena. Takođe se ne priznaje postojanje ljudskih prava pojedincima. Agenda 2030 poništava „Univerzalnu deklaracija o ljudskim pravima“ iz 1948. godine i potpuno ukida pojedincima pravo na samoodbranu, pravo na medicinski izbor i pravo na roditeljsku kontrolu nad sopstvenom decom.

Tiranija globalne vlade preti da zarobi i u elektronski logor stavi celo čovečanstvo, a sve pod lažnom parolom „napretka“.

Orvelova “1984” se sada odigrava pred našim očima, a scenario je još gori. 

Коментари

  1. Sve ste rekli dragi kolega. Jasno kao dan. U svetlu ovoga samo treba analizirati poteze Vlade Srbije (posto je svakog iole normalnog coveka prvo briga za svoju zajednicu, znaci prevashodno za sopstvenu porodicu) i i svakome ce biti jasno ciji su eksponenti i kome sve donete mere idu na korist.

    Ono sto je meni kao osobi iz medija posebno zanimljivo, to je propagandni nihilizam za koji je i sam Orvel bio neko ko je isao na matine. Metastaza ispiranja mozga populaciji je toliko perfidna, da je staro klasicno glumatanje kvazi opozicionih medija davno izgubilo svoju svrhu i ostalo na nivou obicne kijavice spram rak rane koja a/v vivisekcijom lomi razum i najotpornijima.

    Globalna tiranija se sporovodi metodoloski i hirurski precizno, za svaku sredinu postoji odredjen anahron model da bi se pastva svela na nivo mucenog stada. Nas je zapao varvarizam, onaj koji je Dragutin Gostuski tako lepo opisao kao nas osoben koji ce i Evropi pokazati da su u njemu Srbi vodeca EU nacija.

    Gledah sinoc film Songbird iz 2020, limunada ali limunada sa klasicnim utopijskim predznakom sta nas ceka vrlo brzo. Kao i sve utopije koje je publika gutala proslom veku ne razumevajuci onu onsovnu nit iracionalnog, da umetnici bolje od ostalih vide u kom se pravcu svet krece, pitanje cemo sami sebi postaviti ima li izlaza iz ovoga? U Loganovom bekstvu je bilo, ali u Kopolinoj Apokalipsi koja je mnogo realnija i primerenija vremenu u kome zivimo, jedino resenje za zabludele i indoktrinirane je napalm. Ne pomaze ni svrgavanje Vodje, ni ritualno ubijanje, samo i jedino unistenje svega sto je stvorio i sto trazi slicnog.

    Istorija je neumoljiva. Sile "mraka" imaju na stotine rezervnih planova ako osnovni omasi. Sila "svetla" je jedina koja to moze popraviti. Apokalipsa nije bukvalni pojam kako ga ljudi razumeju. Apokalipsa je matafora za poraz bozanskog principa u coveku i to je ono sto ce dovesti do reseta.

    Mozda se i zato ovo vreme zove novi Reset.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Уранска и хтонска божанства

Псеудопатриотизам

Logički problem indukcije