Извештај (шатро) неутралног посматрача - 1996

 (НЕ)ДЕМОКРАТСКИ ИЗБОРИ

Дана 17. XI 1996. широм Сједињених Држава одиграо се други круг локалних избора. 18ог ујутру Николас Бернс, ген-сек Социјалистичке Партије Америке (СПА) изјавио је како је СПА однела убедљиву победу у 80% америчких општина, чиме је као и у првом кругу доказана мирољубива политика председника САД Била Клинтона. Део опозиције, уједињени фашисти, нацисти, комунисти, ККК, црни пантери и остали наркомани, сви ЗАЈЕДНО су истина добили New York, L.A., San Francisco, Detroit, New Orleans итбл, али тамо живи тек 75% свих Американаца. Шта је то према оних 25% којима је срце на левој страни. 
Истог дана увече је председник СПА за Њујорк изјавио како ће они, ето, прећи у опозицију и, ето, покушаће да предложе своје пројекте Њујорк - корак у XXI век и Њујорк - Еурополис. Ал' не лези враже, свиње храну траже.

ПОЧЕТАК ПРОТЕСТА

Видевши да се нешто муља, профашистичке хорде организовале су своје (мирне) рушилачке, терористичке и вандалске демонстрације. Немајући поверења у њујоршку полицију Клинтон је наредио VI флоти да уплови у залив (њујоршки). Али фашисти су својом папирнатом авијацијом и јајима напали такве светиње америчког народа као што су CNN, The New York Times & White House. Па зар да се таквима препусти власт?! Зар да допустимо да сви не буду једнаки, без обзира на боју коже, да не будемо сви иста раса, да не буде важан само новац, да сви не уживамо у загађеној средини и да "мој син не може да уђе у продавницу и мирно купи шпагете" (Лесли Нилсен). Е па пошто је све то тако, избори морају бити поништени на 45 од 2.347.859.389.678.091 бирачких места, што чини само 0,0000000000076% бирачких одбора са 95% америчког становништва.

ОДЈЕЦИ & (УРЛАЊА) РЕАГОВАЊА


Разоткривање Истине о Америци која је нарушена злонамерним деловањем дела опозиције у делу светске јавности први је отпочео The New York Times у својој рубрици Одјеци & Урлања "Echoes & Screamers". Сва та дрогирана и заведена руља начинила је грозан злочин извевши на слободарске улице америчких градова стране барјаке. Фашистички барјак Ирске није виђен у Слободарској Америци (СА) још од прошлог св. Патрика, још фашистичкија кинеска застава од прошле Кинеске нове године, а најфашистичкији србо-ћетнићки барјак није виђен још од давних времена прошлог Видовдана. Шта они хоће кад су избори поништени на 45 од 2.347.859.389.678.091 бирачких места, што чини само 0,0000000000076% одборничких мандата?! И како то безочно лажу да је тиме покрадено 97% СА, кад је покрадено само 95% исте!?! Ако им се толико свиђају Куба, Никарагва, Вијетнам, Ирак и Србија нека иду сви (ЗАЈЕДНО) тамо где је већ 3.000.000.000 њихових претходника одбегло пред мирољубивом, достојанственом и независном политиком Била & Хилари Клинтон као и њихових странака.
И поред тога што су завели СА неправедне и ничим изазване санкције страни моћници нису пристали на хушкања дела тзв. опозиције (како може уопште бити опозиције кад сваки добронамерни Американац обожава Била до имбецилности). А и зашто би?! Америка је мала земља и ничим није изазвала такву силу као што је Србија. Ако у Америци нема демократије - нема је ни у Србији. Ако Американци угрожавају Индијанце и Срби угњетавају Шиптаре. Е па пошто је све то тако (а СПА јемчи да јесте) логично је што је свет подржао мировну политику Била Клинтона, потписану у Дејтону, коју амерички Конгрес никада није ратификовао. Ипак, председник Србије Слободан Милошевић дрско је поручио Ворену Кристоферу како се брине за здравље касапина Џоа из Хјустона - набеђеног студента 7. године парапсихологије UCLA - кога су наводно трупе ZOG (Zionist Ocupation Goverment) мучки испребијале. Не народна милиција СА не туче народ, она само треби жито од кукоља. Али Кристофер је тако одговорио Милошевићу да се овај ус... (дошао к себи) и Србија је престала тако мучки да напада Америку. 
У међувремену је група студената допешачила до Беле Куће из Сан Франциска, где их је примио видно изненађени Бил Клинтон. Шта дошли сте пешке?! Зар ПАН-АМ штрајкује? Јер вам нисам увео Брзе Пруге Америке? Хилари ми је сипала бром у кафу па појма нисам имао... Цео дан јуче сам поправљао саксофон. Судство је у Америци независно... Ја сам добар, ал су лоши људи око мене. Ма мајке ми (која се обесила) - све сама Банда Црвена... И МА КОЛИКО СЕ ТРУДИЛИ ВАШИ ЛИДЕРИ (тако ми Бога - тј. мене) АМЕРИКОМ НЕЋЕ УПРАВЉАТИ ТУЂА РУКА (АНУТР).

ОДБРАНА И ПОСЛЕДЊИ ДАНИ


Када је Бил тако храбро одговорио мрским студентима (који за њега нису бољи од каубоја или лучких радника) почели су спонтани и добро организовани митинзи подршке, једном речју СПА - АНУТР (види текст Луковића у "Нашој Борби"). CNN је истинито пренео митинге подршке великом вођетини на којима се окупља гомила од 2-3 човека у слободарским Burlington, Shrevenport, Albany, Morenci, Tuscarora... (извињење поменутим местима) насупрот шачици од 2-3 милиона изманипулисаних неонациста у New York, L.A., San Francisco... који су ионако показали право (фашистичко) лице гласајући за оне који носе мрске заставе које су завиле у црно Америку. 
Шеф FBI је "духовито" НАТО рекао "Господо издајници - тачка! Умемо и ми да шетамо а знамо и да направимо посао!!! Заказујем наше окупљање у Њујорку." 
Делу опозиције до сада су подршку дали само Индијанци и остали сепаратисти, а све друго су злонамерне неистине. Док ово пишем и једни и други су на Wall Street-y. Да ли ће се поновити оно што је рекао Линколн: "Обе стране се за победу моле истом Богу"
24. XII
а) Београд
б) Нью-Йорк
в) Петровац на Океану
п.с.
Све ово је, наравно, фикција. Ако је 10% од овога стварно могуће, тада С.М. има право да ради то што ради.

Напомене 2022:
1) Није наше пронашли смо! Па наравно, не мислите ваљда да ћу сад по сећању да пишем шта је онда било?! Паралеле са другим земљама су занимљиве. Ипак, и то је одговор на пе-ес, сетимо се да су не много касније избори 2000. одлучени на суду, што већ значи да није све било јасно. Ал Гор се са тим помирио, али 20 година касније Доналд Трамп није, па сам имао занимљиво Бадње вече. Како год, пронаћи паралелу је увек добар пут, или што би рекла парола с ондашњих протеста ИМА НЕШТО СРПСКО У ДРЖАВИ ДАНСКОЈ.
2) "Гледао сам ја те протесте и могло је бити импресивно, дође и по 20 хиљада људи. А онда ми је Војислав Шешељ објаснио неке ствари. 'Видиш, Вучићу, тамо нема лоше обученог човека.' А зашто су се бунили?! Зато што у продавницама није било беле чоколаде са криспијем и џема од наранџи него џема од шипурака." AV


Коментари

Популарни постови са овог блога

Уранска и хтонска божанства

Псеудопатриотизам

Logički problem indukcije