Јеврејске секте и њихова сврха

Пише: Вук Сварожић
Подели па владај - синтагма која се приписује римском императору, је најбоље илустрована применом јеврејских секти на укупном словенском простору.
Апликацијом више нијанси јудаизма (који је, гле чуда, везан за женску линију), хришћанства (католичко, старохришћанско (које неки грешком, намерном или случајном, зову "православље"), јеховини сведоци и друге "ситније") и ислама - словенски корпус је исцепкан до крајњих граница, а по основу тог цепкања, током претходних хиљаду година и подстрекаван на безбројне братоубилачке сукобе. (А ко су власници индустрија рата?)

Алавост првака (намерно не пишем "владара") словенских племена у време најезди ових јеврејских секти је произвела (како теоретичари пореклом из тих секти воле да формулишу) "буђење националне свести", коју су надаље беспоштедно експлоатисали сви крвожедни и власти жељни.

Ових дана смо сведоци још једне најезде, која превазилази, по својој бројности, све претходне и која ће, уколико се словени не опамете и уједине под једином могућом - старом вером, у потпуности збрисати "потомке Богова" (како ми словени себе доживљавамо).

Да није било дејства поменутих секти, на нашем простору - Словена би сигурно било бар дупло више (да не кажем - к'о Кинеза), а политичка мапа Европе (и света) би била куд и камо другачија.

Словени су имали демократскије уређење него што је ова модерна "демократија" и враћање исте би сасекло у корену све негативне последице погрешног пута човечанства у последњих хиљаду година.

Који аргументи, осим историјских чињеница, могу да буду довољно јаки да избаце из седла у које су зајахали: хиљаде лезилебовића, ратних хушкача/"миротвораца" и продаваца магле, који "служе" као "посредници" између Бога и човека, десетине и стотине хиљада лезилебовића, ратних хушкача/"миротвораца" и продаваца магле, који "служе" својим заједницама, местима, градовима, државама, унијама.... у разним политичким функцијама, а дана радног стажа немају ван те индустрије продаје магле...?

Они први целог века продају производ на који потрошачи немају право рекламације, а ови други, за четири до осам година "службе" обезбеде и трећу генерацију иза себе, омогућујући онима који су их прогурали да одрже неприродан поредак и даље се тове на рачун свог, а сада и туђег народа.

А народ? Народ изумире. Све већи проценти: шећераша, канцера са смртним исходом, мултиплекс склероза... Све болести од којих "лекови" не лече, него само одржавају у животу (да би болесни што дуже могли да их купују). (А ко су власници највећег дела фармацеутске индустрије?)

У анализу разних девијантних облика понашања, на које благонаклоно гледају многе од поменутих секти, а друге вичу "НО НО", до трећих које су и вербално и делом против, па ту генеришу додатне сукобе - боље да не улазим.

Решење је само једно - одбацити све те секте које завађају Словене и вратити се својим коренима: поштовању природе и природних закона и ресурса, поштовању предака (почев од родитеља), јединству свих који претендују на назив Словен.

Једноставно али ... КАКО?

Коментари

  1. pravi covek na pravom mestu sa pravim pristupom... i sve se jako brzo sredi... ko pokusa da iskoci na isti, predjasnji nacin i sistemski rovari, recept se preuzme od putina.

    svet je zapao u dekadenciju najgore vrste. koliko su tome doprineli medijski moguli koji drze pomenute grupacije iz ove teme nije ni toliko bitno, koliko je ocigledna namera da se po svaku cenu izazove rastakanje hriscanstva na sastavne delove uvodeci ga u sukob sa islamistima diljem eu. mozda je logika logisticara koji su ovo smislili da je dva milenijuma ipak dosta, na neki nacin i iskrena, a mozda i nije, znajuci ko je ta dva milenijuma uvek bio na drugoj strani i sistemski delovao bas kao danas..ono sto je onda bila neka vrsta mitoloske tajne o zaverenistvu, danas je raskrinkano zahvaljujuci mrezi gde je ceo svet postao globalno selo i gde svako moze da se informise u pravcu za koji smatra da je sposoban... vise niko ne moze prodati rog za svecu drugome govoreci da radi za njegovo dobro kada mu motivi smrde necovijestvom a krvavi tragovi se vuku iz jedne do druge krize.

    globalna anarhija preti da preuzme danak duhovnog spokoja svih ljudi na planeti... mi smo na to navikli, zapad jos nije, ali da svi osecaju nevolju a mogao bih reci i nesrecu koja se predumisljano priprema, tu nema zbora. crkva je tu kao poslednji spas bilo nacije tj. drzave i ako ona pogubi kormilo, nijedna vojna sila ili medijsko represivni aparat, ne mogu ideoloski apsotrofirati slobodu ljudskog duha i usmeriti ga na nacionalni i iskreni put spasenja

    zato je spc poslednji bastion spasa nase srbije i tu ce se nadam se sloziti i vernici i ateisti...lomom necega sto jos kao slamka drzi ovaj narod na dostojanstvenom i tihom otporu, preti da iz kovcega koga nam pomenuti sektaski kuriri podmecu evo vec drugu deceniju, izadje nesto gde cemo svi biti kolateral...jer kao sto znamo iz geneze svetskih ratova, probudjeno zlo ne bira.

    zato treba u srbiji da se pojavi onaj covek iz prve recenice...ne da pomiri vec da spreci, jer je takvo vreme doslo.... a koga zanima da li ce biti vreme radjanja ili umiranja, neka pogleda u kom pravcu se razvija svetska umetnost poslednjih pola veka pa ce mu mozda biti jasnije o cemu ovde pricamo.

    marlon

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Уранска и хтонска божанства

Псеудопатриотизам

Logički problem indukcije