Теслин светски систем

Теслин Светски систем заснива се на следећим великим изумима и открићима:
  1. Теслин трансформатор: Значај овог уређаја на пољу електромагнетних осцилација подједнако је важан као што је барут за ратовање. Проналазач је уз помоћ овог уређаја произвео небројено пута јачу струју од оне која је произведена обичним уређајима и изазивао је варнице дужине преко сто стопа.
  2. Увеличавајући предајник: Ово је специјални трансформатор за пренос електричне енергије и подешен је да стимулише електромагнетно поље Земље. Ово је Теслин највећи проналазак и његов значај може се поредити са проналаском телескопа у астрономији. Са овим дивним уређајем Тесла је постигао снажан електрични ефекат, интензитета који је јачи од муње са довољно струје да упали 200 сијалица широм света.
  3. Теслин бежични систем: Овај систем обухвата низ нових технологија и једини је начин економичног преноса електричне енергије на велику удаљеност и без посредства жице. Проналазач је кроз интензивна истраживања и мерења у експерименталној станици у Колораду доказао да систем може пренети сваку количину енергије са губитком који није већи од неколико процената.
  4. Вештина индивидуализације: У поређењу са примитивним подешавањем, Теслин проналазак је напредан као префињени језик у односу на неартикулисано изражавање. Пренос сигнала или порука је апсолутно поверљив и ексклузиван у активном и у пасивном смислу, односно приликом преноса сигнала нема никакве интерференције нити се они могу ометати. Сваки сигнал је попут особе са јасним идентитетом, а сигналне станице и уређаји могу да раде истовремено у неограниченом броју без ометања.
  5. Стационарни земљин талас: популарно објашњено, овај сјајан проналазак значи да Земља реагује на електричне вибрације одређене таласне дужине, баш као што звучна виљушка реагује на одређене звучне таласе. Ове посебне електричне вибрације могу снажно да стимулишу електромагнетно поље Земље и да имају велики утицај на комерцијалном пољу и у многим другим областима.
Стив Ло
Никола Тесла - ја сам будућност


Ови чиниоци су основа Теслиног предлога Интернета, односно светске мреже много пре него је њене основе полако почела да поставља америчка ДАРПА. Овај предлог је добро познат, има и на српском у десетак тачака (и у Стивовој књизи) па неће бити овде пренет. 



Коментари

Популарни постови са овог блога

Уранска и хтонска божанства

Псеудопатриотизам

Logički problem indukcije